TransGroupZal
Societat Cooperativa orientada al transportista

Cargando
                                                                    


TransGroupZal, és una Cooperativa de Transports de Treball Associat, tal com defineix i estableix la Llei de Cooperatives de la comunitat de Catalunya i emparada també per la legislació competent a nivell estatal, arran de la modificació de la LOTT (Llei d'Ordenació del Transport Terrestre) de data 25 de juliol de 2013.  l'objectiu d'oferir als transportistes els millors serveis quan treball, tracte i assessorament,

L'entitat opera dins del sector del transport de mercaderies per carretera amb la finalitat de poder oferir els millors serveis possibles a transportistes i clients.

Trans
GroupZal,  proporciona totes les llicències administratives per operar dins del sector del transport a qualsevol empresa o autònom, és a dir autoritzacions de transport i llicències comunitàries, per poder operar a nivell nacional i  internacional realitzant l'activitat del transport de mercaderies.
 
Busques treball com a conductor transportista?


Col·laborem amb empreses de transport de mercaderies per carretera de primer nivell, amb rutes estables, amb una bona relació preu/quilòmetre i una alta fiabilitat de cobrament (transferència o confirming).

Disposem de camions rígids i de  tractoras . Accedint a la nostra oferta t'oferim la possibilitat d'obtenir crèdit de carburant i aparells de peatge. 
Més informacióTancar informació
 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...